resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2544
    gecen seneki futbolunun 10-15 m€ edeceğini düşündüğüm galatasarayımızın son zamanlardaki kıvrak bacaklısı. suanki söylenen rakamlar hakkını vermiştir kanımca. sağa çek vur gol olsun yada en kötü gomis tamamlar, asist olur diye aklımda kalacaksın. hoşçakal aslanım rodri...

    edit: fenerbahçe’ye transferi sonrası eklemek istediğim bir kaç cümle var.

    fenerbahçe’nin transfer döneminde kiralama ücreti ve alacağı yıllık ücreti belirtmeden borsaya açıkladığı bir diğer oyuncu. arap spor kulübü eski başkanının açıklamaları sonrasında bile açıklama yapma gereği duymadılar. tabiki şikeden aklanmış, üstü kapatılmış bir ülkede bu tarz bir sebepten ceza ve uyarı almalarını düşünmek çok trajikomik olur.

    entrymin ilk cümlesinde söylediğim gibi” geçen seneki futbolu 10-15 m€ edeceğini düşündüğüm” futbolcu. yani 2018-2019 sezonunun ilk yarısı hiç bir şey oynamamıştır. bunun birinci nedeni 2017-2018 sezonunda bruma’nın takımdan ayrılması ve kendini kanıtlama çabasıydı. sonrasında rekabet bitti ve maaşına zam istedi, yaptık. işte tam burada futboldan çok aldığı paraya odaklandı ve kafasında futboludan çok dolarlar($) dolaşmaya başladı.
    2018-2019 sezonu vurduğu gol olamadı çünkü rakip takımlar kendisini çözdü. kaleciden dönen topları tamamlayacak gomis yerine eren derdiyok vardı. pres yoktu, ilerde top kapıp hızlı oynayamıyorduk. defanstan olgun ataklarla çıkmak rodrigues arkadaşımızın omuzlarındaki yükü arttırdı. buda kendisinin hızını azalttı. dolayısıyla tam zamanında ve olması gerektiği gibi ayrıldı.
    genç yaşta araplara para için gitmediyse neden gitti?
    neden dönmek istedi?
    yada neden gönderildi?
    şampiyonluk kutlamalarımıza neden katıldı?
    fatih terim kendisini neden istemedi?

    tüm bu soru işaretleri içerisinde rakip takıma transfer oldu.

    tabiki şampiyonluk kutlamalarımıza katılan bir oyuncunun rakip takımla anlaşması beni üzdü. ancak rakip taraftarın sene içerisinde transferine üzüleceği kadar değil.

    hayırsız olsun demeyeceğim ama bizim açımızdan
    hayırlısı olsun en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın