resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3146
    kendisine gelecek hayatında başarılar diliyorum. bu kadar büyütülecek bir mevzu değil. kendisinden çok daha fazla para harcanan feghouli, maicon, belhanda için defolsun gitsinler havada uçuşurken sırf sizin sevdiğiniz bir oyuncu diye, hocanın onunla çalışmak istememesi neden problem oluyor anlamıyorum. zannedersin ki takımın 100 milyon euroluk yıldızına seni istemiyorum dedi hoca. 5 milyon euro'dan fazla etmeyecek sıradan bir stoper ve zaten sezonun üçte birinde ya sakat ya cezalı. 17 lig maçı oynadık bu sezonun ilk yarısında, bu adam 7 tanesinde yok. e zaten yokmuş ki adam, gitmesinin nesi bu kadar sorun?

    2016-2017 sezonunun başında gelmiş bize;

    2016-2017 5 lig maçı
    2017-2018 27 lig maçı
    2018-2019 10 lig maçı

    18 yaşındaki tecrübesiz ozan 13 lig maçı oynadı ilk yarıda. geçen sene 34 yaşındaki pepe, üstelik de şampiyonlar liginde 6 maç oynamasına rağmen 23 lig maçına çıkmış ligde.

    sen bu adama elimizdeki en iyi stoper diyorsun, önce onu yazarsın tahtaya diyorsun ama adam 33'lük pepe ya da 18'lik ozan kadar bile devamlılık sağlayamıyor. bu adamla hoca çalışmak istemeyince de ''çıkıp bize anlatması lazım'' diyorsunuz. en anlattı işte; çalışmak istemiyorum dedi, bana uymuyorlar dedi.

    ama siz adalet değil ayrıcalık istiyorsunuz. eren, şampiyonlar ligi maçından önce sakatım deyince eren defolsun gitsin diyorsunuz, çünkü eren' i sevmiyorsunuz; serdar aynı şeyi yapınca ise hoca eren' e yaptığını ona yapmasın diyorsunuz.

    ayrıca hani terim adamcıydı, gücünün yettiği oyuncuya gider yapardı? size göre türk pasaportlu en iyi stoper olan serdar' a bile gider yapıyor demek ki adam.

    şu üst paragraftaki üslubu kendim de tasvip etmiyorum. hoca bir karar aldı, ben bu oyuncularla çalışmak istemiyorum, sebebi de çalışma kültürlerimizin uyuşmaması dedi. bence çok büyütülecek bir mevzu değil. takımın patronu kimle istiyorsa onunla çalışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın