resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1476
    beni galatasaray'dan sogutmasinlar lafi yadirganan oyuncumuzdur. hatta gonderme falan yapiliyor bu laf uzerinden anladigim kadariyla.

    simdi efendim, yanlissam duzeltin beni lutfen,çunku bu lafi nerede ve ne için soyledigini tam olarak bilmiyorum... bildigim kadariyla bu lafi tribunde en ufak hatada ana avrat kufreden insan gorunumlu hayvanlara etmistir. hepinizin basina gelmistir... sabri sarioglu çizgiden top çikmasin diye sprint atar, yetisemez ve arkadan bir ses gelir : sabri senin aq !. topu sahanin içerisinde tutamadi diye kendini bir bok sanan, hayatta hiçbir basari elde edememis bu adam sabri'nin amina koymak istiyor. asabiniz bozulur, birsey de diyemezsiniz çunku tribundekilerin çogu malesef bu hayvan gibidir.
    arda da diyor ki, boyle kufredip beni kulubumden sogutmayin. haksiz mi çocuk ? beni bile ali sami yen stadindan sogutma potansiyeli olan* bu kimil zararlilari yuzunden tepki gostermesi gayet normal. televizyon basinda bile en ufak pas hatasinda "ooouffff" gibi sesler çikiyor tribunden. bu durum beni bile sinirlendiriyorken, 22 000 insanin temiz bir 60%'i boyleyse, varin siz dusunun sahadaki futbolcularin ruh halini...

    kaldi ki arda'yi elestirmek için bu lafini baz alan yazar kardeslerim, neden diger demeçlerine ve roportajlarina goz atmiyorlar ? videolarinda, ve galatasaray dergisine verdigi onlarca roportajinda galatasaray'i ne kadar sevdiginden dem vuruyor surekli. bana sirf bir kusurunu bulmak için, hakli olarak verdigi tepkiyi cimbizla çekiyorlarmis gibi geliyor.

    (bkz: benden daha iyi galatasarayli oldugunu iddia edenle oturup uzun uzun konusmaliyiz)
    (bkz: allah bana galatasaray formasindan baska forma giydirmesin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın