resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2434
    garry rodrigues bizim oyun planimiza uymayan bir oyuncu, bizim oyun planimiz feghouli gibi adamlarin üstüne kurulu, topu ayagina alacak düsünecek en uygun adama verecek bosa kacacak 3. bölgeden topu forvete aktaracak, bunu yaptiginda bile kendi takimindan en az 4 oyuncuyu oyun icinde tutuyor feghouli,
    oysa garry denilince aklimiza ne geliyor;
    topu önüne at alabilirse rakip bek ile beraber kenardan gelsin topu saga ya da sola ceksin artik cani nasil isterse sut ya da pas atsin yani tamamen garry ve allah'a kalmis atagimiz. garry iyi günündeyse kazaniyoruz kötü günündeyse yeniliyoruz. resmen yazi tura.

    terim benzer seyleri yapan hasan sas'i bile hicbir zaman 11'e gözü kapali koymamisti (mesela gerets koymustu) ama ümit gibi ilie gibi bazen hakan ünsal bazen ergün gibi, bir makinanin isleyen dislilerini sürekli kullanmisti.

    terim kanat oyuncusu denildiginde kenardan önce orta yapacak eleman istiyor, bakiniz feghouli top cizgiye yaklasinca hic düsünmeden ortayi yapiyor.

    terim belki de türkiye liginde kanat forveti en cok seven hocadir ama garry ne kanatlik ne forvetlik is yapiyor ve bozulmaya cok müsait bir karakteri var.

    8 milyon + 1-2 milyon da iceride alacagi vardir, iyi para.
    cift forvete dönerse zaten kanatlarda fazla elemanimiz vardi her halükarda karli bir is.
App Store'dan indirin Google Play'den alın