• 12352
    inanılmaz yazarlar görüyorum iki üç gündür bu platformda. neler okudum neler bu akıl tutulmalarını aklım almıyor, şimdi madde madde yazacağım ne konuştuklarına dair ha bir de dün burada birisi bana "sen galatasaraylı değilsin" dedi.* müthiş cüretli insanlar görmemize de sebep bi platform burası yazar olmuş çünkü burada. neyse başlayalım.

    biraz geriye gidelim adını sadece duyduğumuz birkaç çocuk vardı bunlardan ilki yunus süper kupa finalinde oyuna girdi, ozan takımın aslarından oldu, 18 yaşında şampiyonlar ligi tecrübesi yaşadı, celil kayseri maçında ilk lig maçına çıktı, mustafa kapı 30 saniye olsa bile lig havası soludu. ama bizim sözlüğümüzün güzide yazarları selçuk oynamak zorunda olduğunda ya da eren formsuz olduğunda fatih hocayı hedef aldılar "ali yavuz'u oynat, ne selçuk'u celil'i oynat vs" yahu zaten terim çıkardı bu çocukları florya'dan arena'ya koydu. bunda bile hoca eleştirildi.

    hoca için kafası saha içinde değil diye sayfalarca entry girildi "bunun sebebi yönetim pasifliği" dediğimizde de birden bire bir senelik başkan camianın en büyük efsanesinden kıymetli oldu ama doğru size 15-16/16-17 sezonu müstehak beyler. ki bu yönetimde 2 forvet alacağız deyip sonra sezona geçen senenin yedeği ile başlatan yönetim. ama durun ofsayt yemeyelim şimdi olur mu ya mustafa cengiz kutsalımız ona asla dokunulamaz, neler yapmadı ki başkanım, hoca kim onun yanında?

    soso olayında da hoca eleştirildi burada koca sözlük feghouli'ye demediğini bırakmadı üç maç oynayınca "aslan" oldu, olsun da hocanın ne suçu var adam top oyna(ya)mıyordu s.o.s alınca top oynabilirim demiş olmalı, hocanın garezi olmadığına eminim ama tavırlıysa da haklı, çok zor bir dönemden geçerken en ufak yardım almadı, kimse işini kolaylaştırmadı. ki hoca yoktan bir donk yarattı niye çürütsün bile isteye verim alabileceğini düşündüğü birini?

    serdar olayıysa gene hocanın tavır alması için gayet şeyi taşıyor içinde, en son kayseri'yi yenebilmişiz 7 hafta olmuş ve bfk ile bjk puan kaybetmiş hoca eminim çok ayrı bir motivasyonla sahada olmak istedi ve dillendirilmese de sahanın içindeki ikinci kaptanımızın hastayım dedikten sonra tatil görüntüleri onu üzmüş olmalı. burada sakatlık yaşadıktan sonra "eren ile hocanın arasındaki ipler koptu" haberlerinde canım hocam aslanım hocam diyenler nedense birden hocayı suçlar oldu, hata sosyal medyayı yönetmeyi becerememiş serdar'da mı sözlük yoksa hocada mı? hoca yollayın dediyse de yönetimin işi süreçleri yönetebilmek ya uzlaşı sağlar ya da serdar'ı iyice parlatırsın hiçbirini yapmayıp ezeli rakibine bedelsiz yollarsan burada suçlu hoca olmaz.

    hocaya sallamaya devam ama 19 mayıs günü şampiyonluğumuzu kutlarken "canım hocam, imparator" sözleri ile hocaya methiyeler düzüp ardında da yönetimi eleştirdiğiniz günlerde inan edin (siz seversiniz) ben sadece gülüyo olacağım. kalsın bu entry burada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın