• 10
    ligin ayarlarını sıfırlama operasyonudur.

    baktılar fenerbahçeleri borç batağında adam akıllı takım kuramıyor, öyle ki anadolu takımları bile daha iyi takımlar kurmaya başladı ve fenerin ligdeki konumu belli. dediler ayarları sıfırlayalım.

    her kulübün borçlarının tamamı kapatılır mı bilemem ama transfere ciddi kısıtlamalar olacağına neredeyse eminim. öyle bir kural koyacaklar ki her kulüp takımını bozmak zorunda kalacak, kadro kalitesi düşecek.

    baktılar fenerbahçeleri kalitede rakiplere yetişemiyor, rakipleri fenerbahçelerinin seviyesine çekecekler.

    bu ligde hep fenerbahçeleri için radikal kararlar aldılar.
    şike yaptılar yakalandılar playoff çıkardılar onlar için.
    şike zamanı "gerekirse ülkece 5 yıl(ingiltere gibi) avrupaya katılmayız" algısı kastılar. ve bence o sene uefa küme düşürmeye zorlasaydı fenerbahçelerini o zaman bu 5 sene avrupaya katılmama kararını vereceklerdi.
    şimdi fenerbahçeleri batıyor, takım kalitesi rakiplere yaklaşamıyor ve yine operasyonlar başladı.
    sene sonunda bir playout da çıkartırlar fenerbahçeleri için oh mis.
    yahu galatasaray borç kapatmak için riva'yı falan satarken neredeydiniz? galatasaray'ın borcu varken yalnızca galatasaray'ın borcu var algısı yapanlar fenerbahçelerinin daha çok borcunun olduğunu öğrenmesiyle "bütün kulüplerin borcu var" demeye başladı. tıpkı şikede yakalandıklarında "herkes yapıyor" lafına sığındıkları gibi.

    bakalım ocak ayı başında yapacakları açıklamadan neler çıkacak.

    ekleme: bu avrupa'ya ülkece katılmama olayını da gündeme getireceklerdir yakında. "nasılsa bu düşük kadrolarla avrupayla baş edemeyiz, 5 yıl gitmeyelim o 5 yılda kulüpler kendilerini toparlasın." gibi bir amaç yoktur umarım. "5 yıllık büyüme\düzelme planı" adını da verirler. kendi evimizde oynar dururuz. sonra da ilk avrupa deneyiminde torbaların en altından başlarız sıfırdan. ölme eşeğim ölme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın