resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3025
    maç bittikten sonra tatile çıkılacağı tüm sporcular tarafından çok önceden biliniyor; ona göre herkes programını yapabilir. istersen maldivler'e git istersen antartika'ya. isteyen ertesi gün yola çıkar, isteyen maçtan 4 saat sonra. o gün maçı kaybetmiş olsan bile, tatile çıkıyorsun diye sana kimse bir şey söyleyemez.
    ancaaaak; tüm sporcuların özellikle türklerin fatih terim'i geçen süre içinde çok iyi anlamış olmaları gerekiyor.
    terim, bu sene alınan her kötü sonuç sonrası yapılan basın açıklamasında üstüne basa basa belirtti ki, ciddi sakatlıklar dışında tüm sporculardan beklentisi bahane üretilmeden kanlarının son damlasına kadar savaş verilmesi ve ayakta kalınması.
    sen serdar aziz olarak saçma sapan bir mide bozukluğu nedeniyle kritik son maçta arkadaşlarını yalnız bırakmışsın, bari sessiz sedasız kaybol. daha maçta yer alan oyuncuların teri kurumadan karının attığı tweet' in fatih terim'i çıldırtacağını hesap edemiyormusun?
    hani derler ya, en sonunda bardak taştı diye. bu da o hesap. benim anladığım atılan bu tweet bardağı taşıran son damla olmuş.yoksa bu kadar sıkıntılı bir stoper rotasyonunda böyle bir karar kolay kolay alınamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın