resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2917
    şu adamın altına tane tane "maç gecesi neden gitti" "fotoğraf paylaşmak zorunda mıydı" "madem ishali vardı neden gitti" gibi abuk subuk konuşuyorlar. ulan hiç mi işten kaytarmadınız? hiç mi eşiniz sizi zor durumda bırakmadı? hadi işsizsiniz yada evli değilisiniz. okuldan kaytarmadınız mı? her sınava aynı şekilde mi hazırlandınız? peki anneniz sizi utandırmadı mı, zor durumda bırakmadı mı?

    olabilir böyle şeyler arkadaşlar! olabilir! insanın olduğu her yerde hata olabilir. olay o hatanın devamında neler yaşandığıdır. hata sahibinin adım atmaya çalışıp çalışmadığıdır.

    makineleştirmeyin şu insanları artık. tamam çok para kazanıyor olabilir ancak bu parayı ancak "tatil" dediğin aralarda ezebiliyor. 28 yaşında maldivlere biletin olsa, sadece birkaç gün iznin olsa, ishal de olsan altında bezle giderdin ki 8 saatlik uçuşlardaki tuvaletleri bilmeden konuşuyorsunuz.

    fotoğraf paylaşmasaydı ortada herhangi bir konu olmazdı o da eşinin serdar' ı zor durumda bırakması.

    bizim gerzek kulübümüz de serdar' dan özür bekliyor bence ve teknik ekipten yani maçtan "hemen sonra" "abd' ye" hem de bilmem kaç saatlik uçuş bileti alan fatih terim' den rapor bekliyor. fatih terim' in kafası maçta mıydı acaba maçtan hemen sonra abd' ye uçak bileti aldığına göre kafası uçuştaydı bence. serdar' ın oynamadığı maçı da hasbelkader kazandık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın