resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1198
    18 yaşında kendisine güvenilerek, yaptığı hatalara gençtir deyip arkasında durularak a takım forması verilen galatasaray spor kulübü'nün futbolcusu.

    son bir kaç gündür kendisi ve serdar aziz hakkında çıkan haber ve iddialar üzerine bir kaç şey söylemek icap eder.

    öncelikle galatasaray kendisiyle abad olmadı ki gidince berbat olsun. bunu ilk sıraya yazalım. takımımızın defansı geçen seneden daha iyi değil. aksine tartışmasız bir şekilde daha kötü. geçen sene özellikle ilk yarıda akan oyunda kolay gol yemeyen bir takımken bu sene sadece sivas maçında robinho'nun defansımızın tam göbeğinden resim çektirircesine attığı birbirinin aynısı iki aynı golü hatırlamak yeterli.

    genç çocuk seviye atlatmayacak tabi ama herkesin beklentisinde olduğu gibi onlarca milyon euro edecek bir futbolcu olmadığı düşüncesi için bunu söylemek gerekiyor. kendisi için verilecek para gelecekte olma ihtimali olan kişiye yapılacak yatırımdır ki gelecekte o kişi olamama ihtimali hiç az değildir.

    gitmek isterse yolu açık olsun. kazandıracağı 7,5 milyon euro kendisine verilen emeği fazlasıyla karşılar. ötesi kendi bileceği iş. ben sarıyla kırmızıya bakarım, g ile s'ye bakarım.

    yeter artık aman şu gitmesin, ne olur şu gelsin gevezeliği. ya serdar aziz maldivler'de tatilde, derdi burada taraftarın içinde. tanımam serdar aziz falan, o formayı istemeyene işte kapı aha da sapı diyorum.

    iki gündür ortalık yangın yeri yeter la.
App Store'dan indirin Google Play'den alın