resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1157
    henüz daha 3-4 aydır a takım formamızı giyen genç oyuncumuz. açıklamalara ve olan olaylara baktığımda 3-4 ayda bir genç çocuk ne kadar havalara girdiyse kendisi de o kadar havalara girmiş. bunu ozan hata yaptığında tribünden kendisini alkışlayan biri olarak yazıyorum.

    bunun iki sebebi olabilir, ya daha fazla maaş istiyordur yada avrupa'ya gitme hayali vardır. bunlarda ısrar ediyorsan yap kulübünle sözleşmeyi, oyununa devam et ve sene sonu hem avrupa'ya git hem yönetimin sana teklif ettiği maaştan daha fazla maaş al.

    ha ama sen bunu yapmayıp direk avrupa'ya gidersen, hem seni yetiştirmiş kulübüne hem seni hata yapsan da elleri patlayana kadar alkışlayan galatasaray taraftarına ayıp edersin ve yanlış yaparsın. üstelik kulübünün maddi anlamda zor durumda olduğunu biliyorsun daha fazla para kazandırayım öyle gideyim demen gerekirdi.

    beni maalesef çok şaşırtmış kardeşimizdir fakat şunu bilmeli ki parayı eninde sonunda kazanır, sonuçta yetenekli bir oyuncu illa ki iyi sözleşmeler alacaktır ama şu şartlar altında yönetimin teklifini reddedip arkasına bakmadan giderse bir daha galatasaray taraftarının desteğini alamaz. üstelik arda turan örneği gözünün önündeyken iyi düşünmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın