resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1066
    2018 - 2019 ara transfer döneminde satılmayacağını düşündüğüm, genç yıldız adayıdır.

    23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçında maicon ile birlikte tandemiyle tamamlamış ve sol stoperde oynamış oyuncudur. maicon ile oynamasının da etkili olduğunu düşünerek, sol stoperde çok bocaladı ve pozisyonunu kaybetti.

    yediğimiz ikinci golde ozan' ın yerine özellikle dikkatle izleyin. gerçi o golde savunma komple hatalı, beş galatasaraylı birbirini tutuyor ve mariano üç sivaslı ile başbaşa kaldı.

    sezonun geri kalanında sağ stoperde tercih etmek daha mantıklı duruyor. hala gelişmeye devam eden, öğrenen ve gitgide hatalarını minimuma indiren genç yıldız adayımız.

    transferi ile ilgili de fatih terim' in izin vereceğini düşünmüyorum. şu an savunmanın temel taşı durumuna gelmiş, serdar' ın bir sakat bir cezalı performansı güven vermezken kendisi istikrarlı bir şekilde devam ediyor. uefa' da devam eden takımımız bir iki tur atlaması ve ozan' dan gelebilecek iyi bir performans ile yazın çok çok daha iyi fiyatlara satılabilir.

    hocanın ilk tercihi maicon ve mariano' yu gönderip, yerine bir stoper ve forvet hamlesi yapmak olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın