resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1061
    her izlediğimde beni heyecanlandıran, gururlandıran, bu savunma sistemine rağmen bir nebze olsun içimi ferahlatan aslan parçası kardeşimiz. gözlemlediğim kadarıyla artıları ve eksilerinden bahsetmek istiyorum.

    artı yanlarından bahsetmek gerekirse öncelikle sürati mevkisine göre oldukça iyi ki hızlı stoper her zaman bir adım öndedir. pas tekniğiyse hiç fena değil. topa nasıl vuracağını biliyor. bir diğer artısı ki bence en önemlisi de bu her hareketini bilinçli, planlı yapıyor. oyun görüşü, bilgisi oldukça iyi. ezbere oynamıyor. özgüveni yüksek, yaşına rağmen sorumluluk almaktan çekinmiyor. fiziksel yeterliliğinden bahsetmiyorum bile. markaj özelliğinin ise gayet iyi olduğunu birçok maçta rakip hücumculara nefes aldırmamasını izleyerek şahit olduk*, *. hava toplarında da iyi bir profil çizdi bende. savunma yanının yanında kornerlerde de birkaç kez golle burun buruna gelerek hücum anlamında da bir tehlike arz ediyor*. yani o kadar büyük bir cevhere sahibiz ki anlat anlat bitmiyor artıları, olumlu tarafları. kendisi de zaten sürekli kendisini geliştirmesinin bilincine sahip bir kardeşimiz.

    gördüğüm eksiklerini de kapattı zamanla kapatacakları da var tabi ki. mesela ilk zamanlarında rakibe kontrolsüz giriyordu ama artık kademelerinde ilk zamanlara göre oldukça mesafe kat etti. daha dikkatli ve rakibi tartarak müdahalelerde bulunuyor. hava toplarını tehlike bölgesinin dışına uzaklaştırmayı da öğrendi. şu an için kendisinde gördüğüm bir eksi şu, bazı maçlarda, maçların ilk 10-15 dakikalık zaman diliminde sanki konsantrasyon sorunu yaşıyor gibi. ama maça ısındıktan sonraysa efsane performansıyla hayran hayran izliyoruz kardeşimizi. yolu açık olsun! umuyorum ki daha da iyi seviyelere gelecek!

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın