resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 15560
    en ofsayt entrylerim kendisini haksizca linc edenlere karsi savundugum icin bu basliga ait. maalesef kendisi de bu lincten zevk alan insanlari fazla takiyor kafasina. seyine takmayip hareket etse cok rahatlayacak ama medya onune atilip, her olayda suclu sucsuz belli olmadan hedef tahtasina oturtulmasini yediremiyor kendisine anlasilan.

    dunku 22 aralık 2018 alanyaspor başakşehir maçında izleme firsatim oldu. arda turan ile kafayi siyirmis insanlar yine haksizca sallamislar. mesela oyun olarak beklemedigim kadar iyi oynadi arda. 2 tane ceza sahasi onune top birakti, arkadaslari iyi sut vuramadi. son dakikalarda kale onunde visca'ya gogusu ile top indirdi, visca kaleyi bulabilse 3 puani kazandiracak. onun disinda yine 2 3 tane asistin asisti denilebilecek orta-pas verdi. 25 dakikalik surede ciddi bir katki. bizde bu kadar etki edecek oyuncu yok mesela :(

    bir de bu macta tekmeliklerinde osmanli tugrasi var diye linc yemis dun yine. ben o goruntuyu kacirmistim. bugun arda instagram'da story olarak atmis merak edenlere.

    https://eksiup.com/aa15df8cf338

    goruldugu uzere birinde osmanli tugrasi ve ailesi, digerimde turk bayragi ve eşi ile fotograflari var. belki kendi yaptirdi belki biri hediye etti bilemem ama gayet normal bir sey. bundan bile farkli anlamlar cikarmak icin kendinizi bu kadar zorlamayin bence.

    edit: bir de kirmizi kart pozisyonu vardi. net kirmizi kart. welinton'un arda'nin ayagini kirmasi gerekiyor galiba kirmizi kart icin. arda'nin ayagi yerde olsa buyuk ihtimalle de kirilirdi zaten. o kaymayi rakip bir oyuncu ozan kabak'a yapsa mesela, gelmisine gecmisine kufrederek tepki veririm. taban havada, iki ayagini acmis, topa vurduktan sonra geri cekmemis. topa vurmasi bir anlam ifade etmiyor. vurduktan sonra ayagini cekecek zamani yok argumani var bir de... o zaman girmeyecek kardesim. zamanlama hatasi o. temiz alamayacagin topa girip de rakibe tabanla vurursan net kirmizi kart. hem kendi sagligini hem de rakibin sagligini tehlikeye atiyorsun. ilk defa var'in bu tur durum icin dogru kullanildigini gordum. gecen hafta bjk trabzon macinda adriano da var'dan izlenip atilmaliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın