resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1149
    flamengo 2. başkanı marcos braz “ miranda,gabigol, vargas ve mariano isimlerinden ikisiyle görüşüyoruz ama isim veremem” demiş internette rastladığım bir habere göre. ufak çaplı araştırmam sonucu flamengo hakkında haber yapan youtube hesaplarında mariano ve flamengo etiketi altında çokça değerlendirme videosuna rastladım. ilgileri sanırım gerçek, bunun üzerinden yorumlama yapmak istiyorum.

    mariano beğendiğim bir futbolcu, özellikle geçen sene oyunu kurma konusunda 2011-12 riera’sından kesitler sundu tabii bunda hücumdaki partneri feghouli’nin pas oyununa yatkınlığının da etkisi var. -son 2 haftada tekrar kanıtlandı bu durum- bunun yanında zaten çok tempolu bir oyuncu değil fakat geçmiş 1.5 yılda temposu oldukça düştü. geri dönüşlerde problem yaşıyor, ayrıca çok kolay çalım yiyor. peki satılmasını ister miyim? en azından sezon sonunda kadar hayır. çünkü hepimiz derinlikli bir kadro istiyoruz. belki de en rahat olduğumuz bölge sağ bek iken ve daha 25-30 maç arası oynayacağımızdan şu an için o güveni kırmamak lazımmış gibi geliyor.

    bunun yanında galatasaray’ın ffp’ye göre oyuncu satmaz ise sadece 80 bin euro harcama hakkı olduğunu okumuştum yine internette. linnes’in varlığını ve mariano’nun ilerleyen yaşını düşündüğümde zikredilen 3.5 milyon euro gibi rakamlara elden çıkaracağımızı düşünüyorum. gelmesi muhtemel para eğer iyi yerlere harcanırsa her şeye rağmen güzel günlere vesile olabilir. biz de mariano’yu daha iyi anarız.

    https://www.futbolarena.com/...ni-aciklama-363585h/

    edit:yazım hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın