• 71
    tribünde söylenince ne kadar keyif verici, enfes ve eşsiz durur bilemem, stada gitmiyorum zira. ancak tv başında maç izleyen insanı uyutan, maç izleme şevkini kıran, insanı tribün denen olgudan nefret ettiren bir bestedir.

    bir yanda harry gol atınca daddy cool çalıyor diye seviniyorsun, diğer yanda başarısız arabesk parçalarını coşarak söyleyen tribüne bakın tiksiniyorsun.. ne arabesk hevesiymiş, ne jiletçilik merakıymış ben anlamadım arkadaş.. bu kadar kötü bir beste bu kadar sahiplenilmemeli.. ben yolda bile duyunca nefret ettiğim bu kötü şarkıları galatasaray için binlerce kişinin haykırdığı haliyle duymak istemiyorum..

    80'lerin pop şarkılarından onlarca beste çıkıyor, hem güzel hem de takımı ateşleyici.. biz hala ucuz arabesk parçaların peşindeyiz.. aa bak, "peşindeyiz" dedim.. eşsiz, enfes, keyif verici bir şeyler lazımsa peşindeyiz var.. üstelik o uyutmuyor, tv'de duymak bile tüyleri diken diken edip insanı doğrultuyor.. ama sen var ya sen denen şey "rezalet"tir, daha ötesi değil.. gözümde galatasaray tribününün gelebileceği en aciz noktalardan biridir sen var ya sen..

    peşindeyiz'i ve bunu aynı zihniyetin çıkardığına inanasım gelmiyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın