resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1186
    biliyorum hiçbirinizin mustafa cengiz'in söylediği, "ceza almamız için dışarıdan olduğu kadar içeriden de uğraşanlar var" lafını unutmadığını. çok şerefli ali koç, o süreçte milan'dan daha fazla mesai harcamıştı ceza almamız için. üstelik milan'ın bu gerzekçe işe girişmesinin bile kendi içinde bir mantığı vardı, adamlar galatasaray ceza almadı bize de vermeyin diyordu. yani bizim konumumuzu kullanarak kendilerini kurtarmaya çalışmışlardı. fakat çok şerefli ali koç'un niyeti başkaydı; biz batıyoruz, galatasaray da batsın...

    şimdi daha yeni gördüm, çok şerefli ali koç bugün yaptığı basın toplantısında, "finansal fair play'e zaten uyamıyoruz, gerekirse avrupa'ya gitmeyiz. önümüzdeki sezon yapılacak transfer hamlelerini ocakta yapacağız" demiş.

    ayrıca bu çok şerefli ali koç ve fikret forest'ın kasım ayında birlikte katıldığı "sporun geleceği aydınlık mı?" isimli panelinde söylediklerine bi bakalım;

    "federasyondan yöneticilere, antrenörlerden spor medyasına kadar yapının baştan aşağıya değişmesi gerekiyor. devletin içinde olduğu bir yapılanma gerekiyor. şu anda biz mart ayından sonrasını göremiyoruz. elimizdeki mevcut çözümlere baktığımız zaman bu durumun içinden çıkabilmemiz mümkün değil. gerekirse 5 sene avrupa'ya bile gitmemeyi göze almamız lazım. bu noktaya sorumsuzca yönetimlerden kaynaklı geldik. buradan çıkmamız için devletin radikal kararlar alması gerekiyor. avrupa'ya gitmemek belki çözüm değil, ben en radikal olanını söylüyorum. şu anda biz iki başkan olarak yönetimi elimize yüzümüze bulaştırıp gitsek hiçbir sorumluluğumuz yok. bu sorumluluk getirilmeli".

    şimdi sezon başında bu çok şerefli ali koç neden kendini bu kadar yırttı biz ceza alalım diye anladınız mı dostlar. neden fikret forest'la birlikte devleti bu işin içine çekmek istenildi görüldü mü? rakiplerimiz batıyor, ba-tı-yor! işte bu yüzden bugün galatasarayımıza daha fazla destek olma günü. onlar batarken bizim ekonomik olarak daha fazla katkıda bulunmamız gereken zaman bugün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın