resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1169
    ersun yanal'ın imza töreninde sarfettiği sözlerin beni müthiş mutlu ettiği fenerbahçe başkanı. bu bakış açısı, birkaç sene içerisinde fenerbahçe açısından çok sıkıntılı durumlara sebebiyet verebilir.

    öncelikle kendisi, şu an itibariyle ffp anlaşmasını çöpe attığını neredeyse doğrudan beyan ediyor. uefa tarafında bunun algılanışı oldukça negatif olacaktır. çaba sarfedip başaramamakla, kısa vadeli başarısızlık sonucu ilk iş ffp'den vazgeçmek aynı şey değil.

    ek olarak, kendisinin başkanlık profili, vaadettiği "akıl, mantık, vizyon" çerçevesi ile tamamen alakasız. panik yapıyor, taraftara boyun eğiyor, günü kurtarmak adına prensiplerinden tamamen ödün veriyor. bu kafa ile, taraftarı tatmin etmek amacı ile çılgınca harcanacak paralar zaten batık durumda olan kulübün durumunu içler acısı hale getirecek, başka bir ihtimal yok.

    bize düşen tek şey panik yapmamak. bildiğiniz gibi biz, galatasaray taraftarları olarak, komşunun tavuğunu kaz olarak görmeye oldukça meyilliyiz. ara transferde ali koç'un yapacağı çılgınlıkları kendi yönetimimizden beklememeli, sağduyulu olmalıyız. ffp fenerbahçe için önemli olmayabilir, fakat bizim için çok ama çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın