resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 2547
    son dönemlerde verdiği demeçlerin nedeni mikrofonlar önünde konuşurken kendisini eşiyle dostuyla konuşuyor sanmasıdır. galatasaray sevgisine ve samimiyetine kesinlikle inanıyorum, ondan şüphem yok. gördük çünkü maddi ve manevi neler yaptığını. bu samimiyetini perde arkasında kullansın, bağlantılarını galatasaray için seferber etsin, görevine devam etsin.

    ancak bu kadar büyük bir camianin kameralar karşısında en çok konuşan yüzü kendisi olmasın. düzgün türkçe cümle kuramamasını geçtim, bu işi yapan insanın 2-3 cümle sonrasını bile kafasında belirlemiş olarak konuşması gerekiyor. en ufak bir durumda yanlış tarafa çekilebilecek şeyler söylememesi gerekiyor.

    maça beraberlik için çıktığımıza inanan yoktur. ancak malesef kazanamadık. biz de demiyor muyuz, "en azından 11 olmadı fark" diye? işte bizde o görevdeki yönetici de elbette bir galatasaraylı olarak böyle düşünecek; ancak bu şekilde konuşma lüksü yok.

    galatasaray lisesi gibi bir kurum ile iç içe olan kulübümüzün; diline hakim, diksiyonu düzgün, medya önünde konuşma işini profesyonel şekilde yapabilecek birisini bulamaması inanılmaz. delireceğim. bıktım bu şark kafasından. samimi diye o göreve böyle adam verilmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın