resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 1073
    geriden top çıkarabilmek galatasaray gibi takımlara sorun olmamalıdır. galatasaray' ın bu yükünü şuan "ozan kabak" sayesinde daha az hissetsek de henüz 18 yaşında ve ihtiyacımız var desteklenmesine. tüm yük bu 18 yaşındaki gencecik pırıl çocukta kalmamalı. bana sorarsanız bu kadar her maç oynamasını bile istemem ancak zaruret yapacak birşey yok. neyse o konu baş, karıştırmayalım...

    geriden top çıkarmakla beraber galatasaray gibi takımlar baskı kurduklarında bekleri de hücum yeteneklerine sahip olmalıdır.

    en büyük soru işareti kazandığı para, yaş ve sözleşme süresiyle ilgilidir.

    yine de tudor zamanında gelenler arasında en çok kalmasını istediğim futbolcular arasındadır ki bence geçen seneki* şampiyonlukta en önemli paya sahiptir(u: başakşehir maçında, takımımız maçı kör topal dengede tutmaya çalışırken attığı gol inanılmaz gol, hem de ters ayayğıyla, hem de kendi organizasyonuyla)

    golü hatırlamak isteyenlere de şöyle bir güzellik yapayım; https://www.dailymotion.com/video/x6hv3ya

    demem o ki gomis olayına dönmesin. üçe beşe bakmadan, yaşı ve maaşına tav olunarak satıldığında değeri anlaşılabilir. ne yapılacaksa, gerçekten artısı nedir, eksisi nedir iyice, artısına denk eksisini kapatabilecek bir çözüm var mıdır bakılmalıdır. emin olunduğunda satılınabilinir. ama hakkaten menajerlik oynar gibi futbolcu satarsanız bir anda kulübün mali yapısı gereği başkan transfer satışının % 5' ini size verirse eldeki bulgurdan da olursunuz.

    eldeki bulgurdan olmalara doyamıyoruz ancak akıllanamıyoruz gibime geliyor...

    edit: çeşitli eklemeler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın