resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2380
    bu sezon sahadaki tavırlarına, sürekli başarısız olmasına rağmen başarılı oluyormuş gibi aynı şeyleri tekrarlamasına kızmakla ve performansını eleştirmekle birlikte bütün suçu da garry'e atmamak gerekir diye düşünüyorum.

    evet garry rodrigues çok kaliteli bir futbolcu değil. patlayıcılığı ve hızı üst seviye, tekniği ortalama, oyun zekası düşük bir futbolcu olarak tanımlanabilir. bu adam geçen sene de böyleydi ancak bir fark vardı: gomis. gomis'in golcü sezileri üst seviyede olduğu için rodrigues'in getirdiği topları gol yapabiliyordu ve bunun yanında savunmanın tamamen kendisine odaklanmasını sağlayarak garry için çok önemli olan boş alanları oluşturabiliyordu. hiçbir şeyi iyi yapamayan hatta herhangi bir şeyi iyi yapmayı geçtim, topu arkadaşının önüne yuvarlamaktan aciz eren derdiyok gibi hareketsiz bir adamla garry'nin performansının düşmesi çok şaşırtıcı değil aslında.

    olaya 3 adımda bakabiliriz.
    1. garry topu ayağına aldığında eren derdiyok'u bir tehdit olarak görmeyen, görse de eren'in hareketsizliği sebebiyle garry'e daha da yoğunlaşan rakip savunmalar boş alan bırakmıyor.
    2. garry bir şekilde topu alıp geçen sene gomis'le zaman zaman yaptığı duvar paslarını eren ile yapamıyor.
    3. garry yine bir şekilde çizgiye inip ortayı açtı mı? eren içeride uyuyor.

    yine de sahadaki ciddiyetsiz ve laubali tavrıyla haklı olarak çok fazla tepki çekiyor, o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın