resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2378
    iyi alt yapı alamamış doğaçlama oynayan bir futbolcu. şimdi kimse hollanda'da yetişmiş nasıl alamamış demesin. amatör kümelerde belli bi yaşa kadar sürünüp tesadüfen futbolcu olmuş bu adam.

    açık konuşmak gerekirse ben geçen sene ateş ettiği maçlarda bile rodrigues'in doğru yaptığı bir çok şeyi tesadüf eseri yaptığına inanıyordum. çünkü tercihleri olsun şutları olsun belli bir standartta değildi hiç biri. çok fazla deniyor sonunda sonuç oluyordu. mesela geçen sene tt arenada oynanan beşiktaş maçı sol çaprazdan önüne düşen topa yay çizerek koşup attığı bir şut var. doğaçlama takıldığının en güzel göstergesi bence.

    kötü performansı gomis'le ne kadar ilişkili? bence çok az. çünkü bu adam geçen sene kasımpaşa'ya attığı golden sonra yasin öztekin gibi oynamaya başlamıştı. o zaman yazdığımda ofsaytladınız. bugün yasin öztekin'den daha yasin öztekin gibi oynamaya başlayınca fark etti herkes. geçen sene konya maçıydı yanılmıyorsam. gomis yayda bomboş. rodrigues aynı topa 3 yada 4 kere üst üste şut denedi. savunmadan döndükçe bi daha vurdu. yani sorun biraz psikolojik. gomis'in yokluğuyla çok alakalı değil.

    bu arada satılması konusunda şöyle bişey söyleyeyim. eski takımına %35 gibi bir pay ödeyeceğiz yanılmıyorsam. paranın tamamı bize gelmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın