resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2376
    kendisinin 2018-19 sezonunda en büyük eksisi takımda forvet gibi forvet olmayışıdır.

    zaten burada kimse kendisinin ortalama üstü bir futbol zekası olduğunu iddia etmeyecektir. topsuz hareketi de (of the ball) iyi değildir; ancak, forvetin arkaya sarkıttığı toplar ve / veya kanatta bire bir adamı geçip tehlikeli bölgeye girmek iyi yaptığı işlerdir.

    şimdi takımda gomis gibi bir davar varken stoperlerin gomisi salıp kendisine yüklenme şansı yok. o bek ya bire bir kalacak, ya orta sahadan biri ile ikileyecekler. böyle olursa bire birde geçer, diğer türlü orta saha ceza sahasına kadar gelir.

    ancak forvetin eren ise, tek stoper zaten ona top vermeyeceğinden, hem sağ kanat, hem de sol kanat oyuncuları net bek ve kademesinde stopere karşı oynamak durumunda kalıyor. hal böyle olunca da garry etkisiz kalıyor.

    2018-19 sezonu öncesi, 10 m euro teklif varsa satalım, yerine nagatomo ve trezeguet alalım demiş ve ofsaytlardan ofsayt beğenmiştim.

    oysa plan, 10 milyona rodriyi satıp, toplamda 9 m euro gibi bir rakama 2 tane adam almaktı. o zaman bu süreci yürütsek, gomis satıldığında, ffp kriterleri uyarınca forvete 7.5 m euro gibi bir bütçe ayırabiliyorduk.

    şimdi burada eleştirmenin alemi yok; geçen sene parlatabileceğimiz maksimum seviyede parlattık, ancak yazın gerek taraftar, gerek ise muhtemelen tıpkı taraftar gibi duygusal düşünen yönetim nedeniyle satamadık ve rodri, hem kendi kendini yıldız statüsüne yükseltti, hem de fabrika ayarlarına dönerek elimizde patladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın