• 1639
    --- alıntı ---

    ben komplo teorilerine pek inanmam. fakat bu gün konuştuğum 1-2 kişiden şöyle bir yorum aldım. ali koç un ilerde siyasete bulaşmaması için şimdiden önü kesiliyor. futbolcular istihbaratçı kişiler tarafından sabote ediliyor. fenerbahçede çok başarılı olmuş maddi ve sportif başarılar elde etmiş bir ismi siyasete yönlendirme kaçınılmaz olur düşüncesi varmış. futbolcusundan antrenörüne ;herhangi biri herhangi bir şekilde tehdit şantaj vs yapılmışmıdır ima dahi olsa açıklanmalıdır. bana mantıklı gelmiyor sonuçta yapılan onlarca yanlış var fakat böyle bir durum da olabilir mi ? burası türkiye herşey mümkündür....

    --- alıntı ---

    http://forum.antu.com/...;fID=9&kID=81875

    ahahahahahhahaha. ulen ben bu foruma ara ara girip okurken çok utanıyorum. yani başkaları adına utanmak kalıbını dibine kadar yaşıyorum. insan böyle şeylere inanıp bunu nasıl yazıya döker. yani ben anonim bir ortamda bile yazarken utanıyorken bu adamlar kendi eş dostları ile bu deli saçması şeyleri rahatça konuşup, kendi iç dünyalarında inanıyorlar.

    artık iyice kayışı koparmış fenerbahçe taraftarı. 17. sıraya bugün itibari ile demir attılar. mazallah ersun gelince de bu yolda devam ederlerse artık kafalarına sıkmaktan başka geriye bir şey kalmayacak.

    ulen yine güldüm bak ahahahahahah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın