resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 882
    satılması, en azından devre arası satılması net şekilde hatadır.

    sezonu kurtarmak için hep hata yapıyoruz. yemişim 2018/19 sezonunu. zaten gösterinin tillahı bir sezon. gerçi bu tiyatroya çomak sokmak pek afili. kulağa çok hoş geliyor. ama, işte aması var...

    bir kere, 2019/20 sezonuna daha zor bir şekilde gireceğiz. çok fazla transfer yapmak zorunda kalacağız. eğer transfer yapmak, kaynak yaratmak için satmayı düşünüyorsak, her kim düşünüyorsa, bu bakımdan bakmak da lazım. hiçbir şey yapmasak, kiralık oyuncularımız badou ndiaye ile henry onyekuru'nun yerlerini en azından niceliksel olarak doldurmak zorundayız. bir de bunun nitelik kısmı var.

    diğer yandan, ozan kabak'ı devre arası satıyorsak, yerine adam da almamız gerekecek. bir tarafı düzeltmek isterken, diğer tarafı bozacağız.

    ozan kabak, hakikaten önemli bir oyuncu. bu sadece sahadaki futbol anlamında değil. hem türk futbolu hem de galatasaray için. neden? cengiz ünder'in açtığı kapının sadece bir istisna olup olmadığını göstermek meselesi var işin içinde. bugün ozan kabak'ı 10 m eur etiketle satarsın. eğer tutarsa, yarın belki pazarlayacağın oyuncunun etiketi değerlenir. oyuncu değeri seleflerinden düşük olsa bile etiket fiyatı artar. neden? çünkü marka değeri artar.

    bu yüzden ozan kabak'ın ederini bulup bulmadan satıldığı görece küçük bir detaydır. içinde bulunduğumuz ekonomik durum, uefa kriterleri vesaire düşünüldüğünde belki çok önemli olduğu düşünülebilir. öyledir de. ama sanıldığı kadar değil.

    bana kalırsa önemli olan, planlamadır. evet, bugünkü ozan kabak'ın bu başka bir kulübe transferinden elde edeceğimiz gelirden çok, ifade ettiği çok başka anlamları vardır. 2000 jenerasyonunun çilingiridir.

    stratejik bakılması gerekir ve en doğru yol haritası belirlenmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın