• 83
    bunu düzenli olarak yapıyoruz ve başarısız oluyoruz. bunu düzenli olarak yapan ve başarılı olan, benim izlediğim son takım fenerbahçe takımıydı. korner taktiklerinden birisi buydu. gökhan gönül ön direkte korneri arka tarafa aşırtırdı, arkada karambolde biri topa vururdu ve gol olurdu. böyle attıları birden fazla gol hatırlıyorum. düzenli olarak da bu korner planını uygularlardı.

    galatasaray son 5-6 sezondur bunu yapıyor. son 5-6 yılda italyan hocalar geldi, türk hocalar geldi, hollandalı hocalar geldi, yönetimler değişti, bir tek bu değişmedi. gerçekten enteresan.

    yani kafamda kuruyorum, ön direğe korner nasıl efektif olur? ya iyi vole atabilen bir futbolcunu boşa kaçıracaksın da ön direğin çaprazından voleyle skor arayacak, ya fenerbahçe'nin gökhan gönülle yaptığı gibi yapacaksın, ya da yine ön direğe topsuz koşu yapacaksın da kafayı vuracaksın.

    tuhaftır, galatasaray'da x bir oyuncu korner atıyorsa topu sanki vole atılacakmış gibi bel hizasında ve ön direğe doğru atıyor. oraya doğru koşan da yok. ya siz ne yapıyorsunuz? olay nedir? amaç nedir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın