resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2473
    severim ayrı konu ama bütün yöneticiler için değişmez örnek şudur “bir hastanede en iyi cerrahı, yönetici yeterliliği olmadığı halde başhekim yaparsanız, iyi bir cerrah kaybedip, kötü bir başhekim kazanırsınız.”

    kısacası kendisini aşan bir pozisyondadır.

    kendisinin ilişkileri bilinir. örneğin fenerbahçe’nin sahasında kaldırdığımız kupa için dönemin başbakanını (şimdiki cumhurbaşkanımızı) derhal arayıp, direk ulaşmış, son yönetime girince ilk icraatlerinden biri takımın saray ziyareti olmuştur.

    kendisinin işi ihaleli işlerdendir. devletle, belediyelerle ilişkileri ticari hayatını belirler. aynı zamanda, trafik polisleri, maliyeciler, zabıtalar korkulu rüya görmelerini sağlayabilir. dolayısıyla gerginlik siyaseti yürütebilme kabiliyeti, federasyonla ama daha ziyade kuklacıyla kavga edebilme ihtimali sıfırdır.

    kendisi ali dürüst’ün ekürisidir. bütün yönetimlere beraber gelip, beraber gitmişlerdir. ali dürüst’ün galatasaray’ı sattığı bir süreçte kendisinden radikal tavır ve eylem beklemek saflıktır.

    işin özeti aleyhimize bir kumpas olmasa, federasyon, hakemler, pfdk, kulüpler birliği hepsi birlikte aynı kurgunun parçaları olmasa, yani aslında düzgün, hakkaniyetli, adil, meşru bir lig olsa iyidir abdürrahim albayrak.

    hocayı pışpışlar, futbolcuyu pışpışlar, taraftarı pışpışlar. has galatasaraylıdır. vericidir, fedakardır. en az biz kadar fanatiktir.

    ama gel gör ki, o zaman bu zaman değildir ve bu ateş üfleyerek sönmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın