resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 761
    bazı insanlar aldıkları aile eğitimi ve kaliteli okullarda gördükleri kaliteli öğretimlerden kelli, çevresel şartlar ne olursa olsun bozulmazlar. bu insanları da genelde her halinden bilirsin.

    ozan böyle bir arkadaşımız. diksiyonundan mimiklerine kadar her şeyiyle kalite akıyor adamdan. ben karakter olarak çok büyük bir endişe taşımıyorum kendisine dair. oyun olarak da artık formayı kimseye vermez.

    aslında bu sezonki terim ozan'ı da dağıtacak bir saçmalığa imza atabilirdi. gelgelelim "bu çocuğu ben çıkardım." düşüncesi dolayısıyla ozan'a dokunacağını sanmıyorum. şu yaşında şu topun daha iyisini oynayan adam da raphael varane'dı. o da real madrid'de yardırıyor zaten.

    ha bir de, gerçekler acıdır, ozan şu an galatasaray seviyesinin üstünde bir figür. sen dünyayı arasan bu kalitede ve potansiyelde genç stoperi geçtim, 20'lerinin sonunda adam bulamazsın. bulsan da sana gelmez o adam zaten. hiç öyle temkinli olacağım düşüncesiyle var olan durumu hafifletmenin gereği yok. tamam, abartmayalım ama var olanı inkar ederek, "ya aslında o kadar değil." diye küçülterek de bir yere varılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın