resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 1081
    #2546133

    daha önce de olayların perde arkasında kendisinin olduğunu yazmıştım. kendisi keyfinden fenerbahçe başkanı olmadı. siyasete girecek. gerçek hayatta tokalaşsa ıyy varoş deyip elini yıkayacağı taraftarın arasına dalıp hesap vermesi falan hep bu yüzden. seyirciye oynuyor kitleleri arkasına almak istiyor

    mevcut parti tam 16 yıldır iktidarda ve bu süreç zarfında en çok şampiyon olan takım biziz. tamam bizi diğerleri kadar sevmezler liseliler yüzünden ama bu şekilde hakkımızı alenen gasp ederek engelleme yapacak olsalar 16 sene beklemezlerdi ki 4-5 ay sonra seçim var. hangi siyasi parti seçime 4 ay kala türkiye'nin en çok taraftarı olan takımlarından birisini topyekün karşısına almak ister?

    fenerbahçesini şampiyon yapamadığı sezonda galatasaray'ın da kötü olması, üzerine oynanan galatasaray taraftarının birilerine tavır alması, başakşehir'in de şampiyon olmasıyla ciddi bir taraftar topluluğunun komple bir partiye tavır alması siyasete girecek ali koç'un fazlasıyla işine yarayacak şeyler. asıl plan fenerbahçe'yi şampiyon yapmak falan değil, siyasete girmek. ama önce zemin oluşturmak, kitleleri arkasına almak ve kurtarıcı olarak görülmek lazım.

    demirören'i siyaset atamış olabilir. ali koç bu ülkede siyasetin dokunamadığı 3-5 kişiden biri. demirören ise çocukluk arkadaşı. dahası siyaset demirören'in babasını ağlatmıştı. zaten demirören de galatasaray'a düşman ve ilk seçimde yerine başkasının atanacağını biliyor. yalıdan komşusunun bu oyununa ortak olmak çok zor bir karar olmasa gerek onun için. zaten ali koç her türlü maddi tehtidlerde de bulunuyordur. özel şirketleriyle altınordu'ya sponspor olup oyuncu transfer eden bir adamdan bahsediyoruz.

    kendisi arka planda sinsi sinsi gemisini yüzdürecek ve açıklamalarıyla, tavrıyla centinmen, ideal başkan profili çizmeye çalışacaktır. bu sinsi k.o.ç un ne olduğunu kim olduğunu hiç bir zaman unutmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın