resim
Göksel Gümüşdağ
Görev:Başkan
Takım:Başakşehir
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 211
    “yan hakem serkan çimen rezalet kararıyla nizami bir gol verilmedi. çok enteresan ofsayttan gelen bir pozisyon değil. serkan çimen neden bayrağını kaldırdı kendisi de bilmiyor. ligin zirvesi bu kadar sıkışıkken bu maçlar çok önemli. bugün böyle bir karar verildi. şaşkınım. serkan çimen'i de allah'a havale ediyorum. üzülüyoruz çünkü nizami bir gol var. özellikle takipçisi olacağız ama federesyonu da şu anlamda göreve çağrıyorum. geçen hafta da video hakem ile ilgli kesilmeler oldu. bu maçta da var 3 dakikada kesildi. hakemlerin de şapkasını önüne koyması lazım"

    “serkan çimen'in nizami golü iptal etmesini başakşehir ailesi olarak kınıyoruz. şaşkınız ve bu rezalet kararı da hiçbir şekilde kabul etmiyorum.”

    7 ekim 2018 fenerbahçe başakşehir maçından sonra yukarıdaki açıklamaları yaparak, tff’ye hakeme verip veriştiren kişi. peki bu açıklamalarından dolayı pfdk’ya sevk edilip, ceza aldı mı? hayır. hatta eminim arayıp, hakemler adına özür bile dilemişlerdir. yahu bu adamı kim koruyor? hadi koruyanı biliyoruz da bizim kulüp, başkan, hoca her boka pfdk’ya sevk edilirken, niçin çıkıp bu ve benzeri açıklamaları örnek göstererek, bu adamlar niye sevk edilmiyor diye sormuyor yönetim. ulan bu ülkede birilerinin yakını olunca her boku yapmak serbest mi. 30 milyon taraftar var arkanda yönetim! çıkın şu adam ve benzerleri için tek tek dosyalarla niye ceza almadıklarını sorun. biz arkanızdayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın