• 48
    başarılı olanlarına birilerince önemli operasyonlar yapılmaktadır. birileri de başkanlar üzerinden galatasaray’a yapılan bu operasyonlara dahil olmaktadır. hatırlıyor musunuz ünal aysal’ın veda sözlerini?

    (bkz: bana karşı yapılan operasyona dahil olmuşsunuz tebrik ederim)

    peki mustafa cengiz ne dedi puanlarımızın gasp edildiği 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçından ve galatasaray’a karşı başlatılan savaştan sonra?

    “tanrım, ben rakiplerimle baş ederim. beni dostlarımdan koru.”

    bu iki önemli vecizin arasında tam 4 yıl var. arada geçen 4 yıl boyunca galatasaray’a saldırı var mı, yok? başkan kim? kısa dönem geçici sayın “şike yok kumpas var” yarsuvat efendi ve sonra dursun aydın özbek!

    nedir peki saldırılan 2 başkanın ortak özelliği? doğruları yanlışlarıyla galatasaray’a büyük ivme kazandırmaları ve gelecek vaad etmeleri. büyük olasılıkla rakiplerle arayı açacak olmaları.

    ikisinin döneminde meydana gelen bu saldırılar tesadüf olamaz. tüm bunların bize, değerli galatasaray camiasına bir şeyler anlatıyor olması lazım. buna göre pozisyon almalı ve adımlarımızı belirlemeliyiz. ayık olunuz. aysal gibi cengiz de harcanırsa şikecisinden ırkçısına, herkese bir rahatlama gelecek.

    together we stand divided we fall

    yönetim, hoca, teknik ekip, futbolcular, taraftarlar, tüm camia sımsıkı birbirimize tutunmalıyız. biz istemediğimiz sürece kimse bizi bölemez! allah dosdoğru olanlarla beraberdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın