• 76
    altyapımızın muhteşem çalıştığı oyun. bir kaç örnek vereyim:

    önce bilinenlerden başlayalım.

    ozan kabak: zaten potansiyeli biliniyor, ve oyun başlar başlamaz maicon'u satıp şuan fatih hoca'nın yaptığı gibi banko 11'e yazabilirsiniz kendisini. serdar & ozan tandemi bayağı iyi.

    https://i.hizliresim.com/361D99.png

    atalay babacan: muhteşem bir oyuncuya dönüşüyor. hedefiniz şampiyonlar ligi şampiyonluğu bile olsa banko oynar!

    https://i.hizliresim.com/6al2Zl.png

    yunus akgün: dribbling, hız, hızlanma, çeviklik ve özel yetenek. evet bir kanat oyuncusunda olması gereken her şey var gibi.

    https://i.hizliresim.com/pbmgRo.png

    mustafa kapı: ismini duymuş olabileceğiz şu anda altyapımızda olan bir oyuncu. oyun güzel potansiyel değer vermiş mustafa'ya. potansiyel yeteneği 200 üzerinden 150 puan. yani bir ndiaye, fernando, brozovic, kevin kampl, rudy olabilir. güzel bir rastlantı da ndiaye ve fernando'nun da potansiyeli 150.

    https://i.hizliresim.com/4jZgD7.png

    berk tokgözlü: ilk sene, evet ilk sene daha alt yapı tesisleri ve alt yapı bütçesini arttırmadan çıkan bir yetenek. scout programından baktım 180 küsür potansiyeli var. yani bu demek oluyor ki agüero, griezmann hatta harry kane'den bile daha iyi olacak.

    https://i.hizliresim.com/RrbYJY.png

    rafet kaya: berk ile beraber ilk sene altyapıdan çıkan bir oyuncu. teknik özellikleri biraz düşük olabilir ama yaşına göre değerlendirmek lazım. gelişime çok çok açık. bu yaşta o fiziksel özellikler inanılmaz!

    https://i.hizliresim.com/y6AMPn.png

    zafer yüksel: yine ilk sene çıkanlardan. 1-2 sene kiraya verilip banko oynatılarak ozan kabak ile yıllarca stopper sıkıntısı çekilmez. tabii bu oyuncular regen olduğu için herkeste aynı mevkide çıkmayabilir.

    https://i.hizliresim.com/GmpYvb.png

    burak demirel: oyunu çift yönlü oynayacak iyi bir orta saha oyuncusu. o yaşta o teknik çok iyi.

    https://i.hizliresim.com/Ov3qRn.png

    gökmen büyük: bu yaşta bu futbol aklı, muhteşem. genç oyuncuların en büyük problemidir aslında zihinsel özelliklerin genç yaşta düşük olması.

    https://i.hizliresim.com/AD0mEB.png

    emrah kuru: güç, hız, hızlanma... atletik forvet için zenci olmak şart değil!

    https://i.hizliresim.com/dvW5op.png

    emirhan bozkurt: yeni çıktı sıcak sıcak.. daha 16 yaşında ve 180 potansiyeli var. (potansiyel yetenek değeri sabittir, değişmez) top cambazı bir forvet olacağı aşikar... griezmann tarzında.

    https://i.hizliresim.com/QL4AJj.png

    21 yaş altı takımı genel görünüm (hepsi kendi altyapımızdan çıkan oyuncular değil)

    https://i.hizliresim.com/qdmY3Z.png

    19 yaş altı takımı genel görünüm

    https://i.hizliresim.com/MVPEXM.png

    yani demem o ki, takımdaki yüksek maaşlı oyuncuları temizleyip neredeyse hiç transfer yapmadan ligde çok rahat şampiyon olabilirsiniz. atalay, yunus ve ozan gibi 3 tane genç banko oynayabilecek oyuncunuz var. 2 tane de altyapıdan çıksa zaten ilk 11'in yarısı yazılıyor neredeyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın