• 2
    en büyük sorunlarımızdan biri.

    hakem bizi doğrarken (bkz: 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı) taraftar grubumuzdan yükselen ses: “hep oyunlar, senaryolar...sustuysak bir yere kadar. aklınızdan çıkarmayın, türkiye’dir galatasaraaaaay”

    2011 yılından beri bize ne kazandırdı bu pasif söylem? sustuysak nereye kadar? adamlar bizi her seferinde beceriyor ve yaptıkları yanına kar kalıyor. çok mu s.klerinde sustuysak bir yere kadar?

    başımıza ne iş gelirse gelsin çareyi yönetime, hocaya, sözlük moderasyonuna sallamakta bulanlar var. kardeşim sizin düşmanınız kim?

    karşı tarafa veremediğiniz tepkiyi niye kendi tarafımızdakilere nefret kusarak veriyorsunuz? bir şey yapmak istiyorsan boş yapma. önce konfor alanını terk et! aspor denilen kanalı izleme! turgay demir denilen hastalıklı fanatiği izleyip buraya gelip sövüyorsun, entry silinince moderasyonu eleştiriyorsun. izleme o hastayı! reyting verme! yapı kredi’deki hesabını kapattın mı? bein sports üyeliğini iptal ettin mi? pasif agresif tutumu bırakıp gerçek reaksiyon veremiyorsan kendini eleştir. boykot yazdığımız zaman bizimle t.şak geçenler oldu. ülker yemek zorunda mısın? lafa gelince herkes organik beslenmek ister. neden yiyorsun sağlıksız ürünler? omega 3 tüketsene. kısacası laylaylom bitti efendiler. bir şeyleri protesto edeceksek nitelikli şekilde edeceğiz. boş yapmanın manası yok. büyük galatasaray taraftarı yürüyüşünde bulunup tff’ye yürüdüm. melo retweet ile ceza aldığında florya’ya gittim. ulan trabzonsporlularla bile tff’ye yürüdüm. bir bok elde edemedik. doğru protestolar, üyelik iptalleri, doğru yasal tepkiler ile yürümek zorundayız. kolayı seçip boş tezahüratlar yaparak, yönetime küfür, moderasyona laf etmekle olmaz.

    sonuç alınacak tepkiler vermeliyiz. yoksa düzmeye devam ederler! pasif agresif tutumla bir şey kazanamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın