resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5316
    her maç sonrası (özellikle de yenildiğimiz maçlardan sonra) yerden yere vurulan, sanki takımın kalanı futbol tanrısı gibi oynamış da kendisi her şeyi mahvetmiş gibi davranılan, galatasarayımızın faslı futbolcusu.

    belhanda'yı ölümüne savunacak değilim, hataları var (bkz: 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı)'nda ben de sinirlendim ama galatasaray'ın futbolcusu değilmiş gibi davranılmasını anlayamıyorum. mesela o maçta* gördüğü kırmızı karta verilen 3 maçlık cezaya neden sesimizi çıkartmadık? tamam kırmızı yanlış demiyorum ama direkt kırmızı karttan cezası 2 maç olması gerekmez miydi? 2 maçlık ceza yeterli değil miydi? kasti olarak gelişmiş ya da fiziksel şiddet uyguladığı, küfür ettiği, saldırdığı bir pozisyondan görmedi belhanda orada kırmızıyı. pozisyon gereği, kontrolsüz hareketten gördü(üstelik başka takımın futbolcularının direkt kırmızıdan cezaları 1 maça düşürülürken). işte o dönem biz sesimizi çıkartmadık daha sonrasında da en ufak bahanede tff, mhk vs verebildiği kadar ceza verdi.

    yani kenetlenelim evet, hep beraber, başka galatasaray da yok tamam ama bu futbolcuların da bizim futbolcumuz olduğunu, sarı kırmızı, şerefli formamızı taşıdığını unutmayalım. formamızı giydiği sürece de futbolcularımıza sahip çıkalım.

    kendisini beğenen bir taraftar olarak yanlışlarını tabiki de dile getireceğim ama hakaret ederek değil. kendi futbolcumuz olduğunu bilerek. elimden geldiğince de haksız durumlarda savunacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın