resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 2265
    iş terbiyesini dünya' nın en medeni 2-3 ülkesinden birinde almış ve galatasaray' da oynamasından her zaman gurur duyacağım futbolcu.

    aldığı zam hakkında;

    bu tip zamlar takım içi dengeleri korumak adına normaldir. birine 4.000.000 veriyorsun, diğerine 3.000.000, berikine 3.500.000, hiç takımda olmayana 1.000.000... e bu adama oyna diyorsun oynuyor, otur diyorsun oturuyor. hem sağını hem solunu yedekliyor. gıkı bile çıkmıyor. e piyasası ve yaşı da yatırıma uygun. e bi zahmet de şu disiplinsiz adamların yarısı kadar para kazansın şu takımda. bakın yarısı diyorum. azıcık empatiyle etrafınızda sizinle aynı işi yapıp daha çok çok para kazanan insanların olmasının ne demek olduğunu anlayabilirsiniz.

    bazı renktaşlar futbolcuların kazandıkları paraların büyüklüğüne odaklanıyor. sonra da "ya zaten milyon kazanıyor ne yapacak dahasını" şeklinde eleştirilerde bulunuyor. sokak ağzıyla "ekmek parasını" buradan kazanan adamlar bunlar, ne kadar kazandığı onun adına önemlidir pek tabi. kafamızın almadığı bir standarta sahip onların hayatları, onların ekmekleri pahalı.

    ha bundan rahatsızsak, yanlış olgulara odaklanıyoruz demektir. eğer rahatsızsak,kapitalizmin eksi yönleri nelerdir diye biraz düşünmek, okumak ve değerlendirmek lazım derim ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın