resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 2415
    modeste konusunda hiçbir şey bilmeden, olayların iç yüzü hakkında hiçbir fikri olmadan eleştirilen yönetici. bugün köln'e çin kulübü dava açmış. bakalım şimdi ne diyecek eleştiri yağmuruna tutanlar.

    bu adamın forvet istemediğine, almak için uğraşmadığına inanmak cidden çok garip. transfer yapılmadığı sebebiyle eleştirilebilir evet ama dün modeste köln'de gittiğinde adama resmen ihanet etmiş gibi saldırıldı. anca cumhurbaşkanını ziyaret etsinler vs...

    bugün de herkes aaa harbi dava açtı lan adamlar oldu şimdi. internet ortamını bu yüzden sevmiyorum arkadaş. fikri olmayan insanların fikir beyan edebildiği yerleri sevmiyorum. yönetim eleştirilemez değil son günlerde bolca malzeme çıktı eleştirmek için. ama takıma bilerek forvet almamışlar gibi bel altı vurarak internet ortamında insanların algısıyla oynayarak eleştirmek galatasaray'a daha çok zarar veriyor.

    fiyasko açıklamalarına rağmen ben bu adamın galatasaray için iyi niyetiyle çalıştığına inanıyorum. modeste konusunda da haklı çıkmasına şaşırmadım. köln ceza alır veya almaz orasını bilemem. fakat bir risk olduğu kesinlikle ortaya çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın