resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 676
    24 ekim 2018 galatasaray schalke 04 maçı kariyerinin ilk şampiyonlar ligi maçını oynayan ve oldukça başarılı oynayan sonra 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçında kariyerinde ilk derbisini oynamış ve gene iyi oynamış oyuncudur. başlığına yazma sebebim performans analizi değil, kendisi ve diğer genç futbolcular kulübümüzün kurtuluş reçetesidir. bunu anlamamız için yazmak istedim.

    dursun özbek, ünal aysal gibi başkanların geçmişte yaptıkları fahiş kontratlar ve ödedikleri yüksek bonservis bedelleriyle bugünleri yaşamamıza sebep olmuşlardır. ffp' den ceza yiyip üzerine bir kez daha ceza yeme noktasına geldiysek şu ana kadar yanlış yoldayız demektir. bunu anlamak için daha ne yapmamız gerekiyor.

    ligin gidişatına göre ozan gibi genç oyunculara daha çok forma şansı verilmesi, geleceğimiz açısından oldukça önem kazanmıştır. güvenmek, genç oyuncular için oldukça önemli ve artık bizim onları biraz ilk on bir odaklı düşünmemiz gerekiyor.

    ozan varken artık maicon kimsenin aklına gelmiyor, yavaş yavaş yunus garry veya onyekuru' nun yerine ve atalay da belhanda' nın yerini alması gerekiyor diye düşünüyorum.

    not: peşinen söyleyeyim bu oyuncuları hemen bugün alıp koysun da demiyorum ancak bir şekilde daha fazla şans verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın