• 4604
    artık hem kulübü, hem de taraftarı hakkında belli başlı şeyleri konuşmanın zamanı geldi. 2 kasım 2018 günü biz bir derbi oynadık. maçı da 2-0'dan önce kendi hatamız, daha sonra da hakemin büyük gayretleriyle verdik. şimdi fenerliler'in argümanlarına gelelim.

    -top tartışmasız ozan kabak'tan çıkmış üstüne biz gol atmışız. gerekçesi de ozan'ın görev bölgesine dönmesiymiş. çünkü gezegen üzerinde hiçbir futbolcu şimdiye kadar top kendisinden çıkıp zannedip görev bölgesine dönmedi. ya da top kendisinden çıkmışken rakipten çıkmış zannetmedi.

    https://twitter.com/.../1058480628562362369

    videosunu buraya bırakıyorum, ki özellikle yakın çekimi yavaş olarak oynatırsanız çok net topun neustadter'den çıktığını görürsünüz. yine de bu cepte kalsın, ve bu kısım fenerbahçe'liler haklıymış gibi devam edelim entry'ye.

    -bizim penaltı pozisyonundan önce onyekuru topu çalıyor, nizami. ardından fenerbahçe hücuma başlayıp penaltı kazanıyor. var ile penaltı veriliyor. ama öncesinde faul pozisyonuna bakılmıyor. emsali var mı, var. fenerbahçe faul kazandı bu sene bursaspor maçında, hakem hata yaptı üzerine penaltı verdi. var'a bakınca da iptal etti. ama bu kısmı asla ve kat'a koymazlar vizyoner ve kurumsal kimliklerine zeval gelmesin diye resmi sitelerine.

    -skrtel-serdar aziz penaltı pozisyonu, alper'in linnes'i biçmesi vesaire bunlara girmezler mesela. ama 90+5'de belhanda'nın soldado'yu biçmesine değinirler. neden? çünkü vizyonları var.

    -yediğimiz gol taç olayına değinmiyorum bile. çünkü orası tam bir skandal. onu da koymazlar resmi sitelerine.

    sonuç olarak, hadi o kısım da fenerbahçe'nin lehine kalsın dedik ve ozan kabak korner pozisyonundaki golümüz iptal edilmeliydi diye düşündük. sizin attığınız 2 gol de iptal edilmeliydi yukarıda bahsettiğim üzere. o zaman neymiş, maç 1-0 bizim lehimize bitecekmiş.

    bunu görmezler, ama ekşi sözlük'te twitter'da bizim yönetim de bilezik gibi geçirmiş diye gezerler. sizin yönetim size bilezik gibi geçirmiş de hala uyuyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın