• 997
    bir galatasaray taraftarının yazar olarak barınmasının imkansız hale geldiği platform.

    ekşi sözlük'teki beşiktaşlıların sözlük dışında oluşturulan bir yapının istekleri doğrultusunda organize hareket ettikleri, iletişim kanallarına, sözlükteki moderatörüne, hatta organizasyonun başındaki isme kadar deşifre edildi zaten. spor başlıklarında beşiktaş övüp rakiplere ana avrat sövmekten başka entry'si olmayan yazarların 300+ karması olması bile yeter. normalde bu tarz yazarların negatif karmaya sahip olacağını tahmin etmek için sözlüğü tanımaya gerek yok, (1/3)-(2/3) işleminin sonucunu bulacak kadar matematik bilmek yeter.

    fenerbahçelilerin de maç öncesi koreografiyi "terör örgütü desteği", 30 yıllık tezahüratı "maç içinde gelişen anlık bir reaksiyon" olarak ne kadar yoğun ve ısrarcı bir şekilde tekrarladığını, bir yalanı yeterince tekrar ederek doğruymuş gibi göstermeye çalıştığını görüyoruz.

    ezcümle burası da konvansiyonel medya gibi, diğer büyüklerden en az birine yanlamayan galatasaraylının barınamadığı bir yer oldu. halihazırda aktif ve başarılı bir sözlüğümüz olduğu için oraya gereken önemi vermedik belki de, bilmiyorum. ama gelinen noktada adil bir konuşma hakkımız yok bu platformda. tıpkı konvansiyonel medya gibi, burayı da yoksayıp sesimizi duyurma çabasını başka mecralara kaydırmak lazım bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın