• 51
    (bkz: #2532907)

    güzel kardeşim sıkıntının ne olduğunu bilmiyorum, belli ki kendini çaresiz hissediyorsun, kimse boşu boşuna bu satırları yazmaz, ahkam da kesilmez böyle bir durumda, ama hiç ama hiç bir şey senin güzel hayatından ve canından, senden kıymetli değil.

    seni tanımıyorum, sadece bir birey olarak bile, ya her insan ne aşamalardan geçiyor da bu gününe geliyor, sen de böylesin bu yüzden kıymetlisin, değerlisin bu kadar değerli bir varlığı hiç bir rezil dünya işi bu işe itmemeli.

    naçizane diyebileceğim güzel kardeşim sana, derhal bir an bile kaybetmeden eğer almıyorsan profesyonel bir destek al. yaz sözlüğe canım kardeşim ortak olalım, bakalım çaresine, birinin elinde elbet vardı senin içini, aklını rahatlatacak bir çare, bir fikir.

    netice ne olursa olsun, sen şu hayatta bin bir emeğin, yaşanmışlığın ürünü bir bireysin ve değerlisin ve çok ama çok değerlisin, benliğini hissetmeye çalış aslan kardeşim, biz dış kapının mandalıyız, bize son sıra gelir ama dök içini bir yerlere, ha aklında olsun bizler buradayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın