resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 618
    takımda şu anda muslera ve linnes'le birlikte parlayan 3 oyuncumuzdan biri. bire birlerde çok iyi, fiziğine göre ağır değil, ezilmiyor. üstelik sadece türkiye'deki hücumculara karşı değil daha yeni gördük konoplianka'ya her bire birde üstünlük sağladı. penaltı yapması tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. oynadıkça onu da aşacak. geleceği çok parlak görünüyor şu anki haliyle.

    karakterini henüz tam bilmiyoruz ama saha içinde o da olumlu görünüyor. benzeri olan yetenekli, cahil ve sonradan görmelerle, eğitimi ve zekası sayesinde aynı kaderi paylaşmayacaktır. türkiye'de bırak futbolcuyu, kaç tane insan fen lisesinde okuyabiliyor? bu da onun bir artısı.

    türkiye alışkın olmadığı için bu altyapı işlerine, nasıl yaklaşmamız lazım bu oyunculara bilemiyoruz. sonra fazla ilgi de göz çıkarabiliyor. ozan'da bunu yaşayacağımızı düşünmüyorum saydığım sebeplerden dolayı.

    sonuç olarak, avrupa standartlarında bir oyuncu yetişiyor gözümüzün önünde. inşallah potansiyelini doğru çıkarabiliriz. allah nazardan saklasın seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın