resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5016
    fatih terim bu adamı beğeniyor diye eleştirmek istemeyen arkadaşlara bir şey diyeyim: fatih terim kendisini hiç beğenmiyor. bizzat ilk ağızdan, ilk çeneden, ilk dudaktan duydum beğenmiyor. ama yerine koyacak adamı yok, ikamesi yok, yedeği yok, yerine birisi yok, yerine daha iyisi yok çünkü yerine birisi yok. fatih terim ulan bu. en iyi şartlarda en iyi kimse onu oynatır, ondan performans almak için de onu över. zaten ne yapsın? şenol güneş gibi hem yerip hem de oynatmak zorunda olup performans bekleyecek kadar aptal bir adam değil. fatih terim bu takımda mecburiyetten; umut bulut'u, sercan yıldırım'ı forvet oynattı. cris denen adamı ki kendisi maicon'dan 4 kat yavaştır, defans oynattı. çıkıp da taraftar gibi, yorumcu gibi yeaa bu adam kötü, leş, gönderilsin, parasının adamı değil, kötü mü desin? hiç dediği oldu mu? engin baytar ve emre çolak orta sahası ile şampiyon da oldu bu adam. elinde ne varsa onu en iyi şekilde kullanmaya çalışır. başarısının sırrı da budur.

    yok hoca belhanda iyi dedi, onu çok tutuyor. biz de eleştirmeyek. ilk fırsatta kendisini gönderecek merak etmeyin. ne tutuyor, ne de beğeniyor. belki biraz kıpırdar diye sahipleniyor işte terim. mecburiyetten oynatıyor. kimi koysun orta sahaya? gram beğenmiyorum ama ben de belhanda'yı koyarım. alternatifi mi var sanki?

    neyse. bugün de olmadı ama bir gün ben inanıyorum, gol atamasa da, asist de yapamasa da, asistin asisti de olmuyor ama gol atılırken gole en yakın pozisyonda izleyen adam istatistiği tutalım; kendisi belki orada bir senede atılan golleri en yakın izleyen adam, kevin de bruyne'dan sonra avrupa'da ikinci sırada diye övülebilir yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın