• 16
    hagi jubilesini bu takımda yaptı. şino hagiden sonra bu takıma gelmiş en büyük on numaradır . bunu tartışmam bile. klübün bu adamın seviyesinde futbolcu bulması zaten imkansız derecesinde.
    yapılması gereken sneijderin sözleşmesini makul bi seviyeye çekip futbolu bu takımda bırakmasını sağlamaktı. yanına da onu yedekleyebilecek genç gelecek vadeden bir on numara adayı. bunu yapmak yerine gidip mal gibi onun alt klasmanı belhandayı aldılar. sneijderle 35 yaşında bile bi şampiyonlar ligi maçına çıktığında heyecanlanırsın, beklentiye girersin. klas budur.
    kampa geç geldi zırvalarını geçin abi artık. adam gönderileceğini anlamış ve resmen kulüp kendisine mobing yapıyor. nasıl gelsin de antrenmana katılsın. iki yüzlülük değil mi bu?
    neyse. sneijderin gönderiliş biçimini hala içime sindiremiyorum. bu adam oynadığı her maçta kanıyla oynadı abi. yenilmeyi hiç bir zaman kabul etmedi. ve bu kulübü bu taraftarı sevdi, bir parçası oldu. ne mutluluklar yaşattı. bu adam daha kulüpten ayrılmamışken gidip 10 numarayı, yenildiği maçtan sonra sırıtan belhanda sümüklüsüne verdiler ya. söz bulamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın