resim
Phillip John William Cocu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Vitesse
Yaş:53
Uyruk:Hollanda
  • 264
    fenerbahçe'de geçirdiği 1. haftanın sonunda kahvaltılarda kahve içmeyi bırakıp rotasını asfalt stili sadece dem çaya çevirmiş. kampın 8. günü comolli'ye "beni ne çeşit bir cenderenin içine bıraktın be fransız ibine" dediği comolli'nin "abi içkilisin sonra konuşalım hem bu yaptığın ırkçılık" diyerek kamptan kaçtığı kulislerde konuşuluyor. cocu'nun "kaçma aq bageti" diyerek comolli'nin jeep'ini bir süre kovaladığı fakat 250 beygirlik grand cherokee'ye yetişemediği de gözlerden kaçmayan başka bir detay.

    kampın 2. haftasında hayatında ağzına sürmediği sigaraya başlamış. kader bu ya fenerbahçe'nin kamp yaptığı otelde barcelona günlerinden eski dostu çirkin kral reiziger'le karşılaşmış. eski dostunu bir elinde asfalt çay bir elinde uzun malboro'yla gören reiziger "bu halin ne kanake? kim yaraladı seni be burnu güzel" diye giriş yapmış. reiziger'in şansına cocu tam da o gün ilk kez ismail köybaşı'nı orta yaparken gördüğü için çirkin krala "senin o 2 dönümlük dudağına sıçarım, kaybol" yanıt vermiş. sert görüntüsüne rağmen oldukça kırılgan bir yapıya sahip olan reiziger oteli gözyaşları içinde terketmiş. hollanda'ya dönen çirkin kral başka bir çirkin kral olan edgar davids'e "cocu'yla konuşan benimle konuşmasın abi :(" diye trip atmış. olaydan haberi olmayan davids "tamamdır kardo cocu'nun amk" demiş ama gizliden gizliye cocu'yla konuşmaya devam etmiş.

    fenerbahçe'deki 45. gününde hasan ali, alper ve mehmet ekici'nin üç farklı insan olduğunun farkına ilk kez varmış. comolli'ye "ciddi misin lan frambuaz? bunlar üç farklı insan olamaz. bak şakaysa ali başkana sktirirm seni" diye çıkışmış. comolli "valla abi biri bek ikisi ortasaha farklı insanlar" diye yemin etmiş. bunun üzerine cocu suicide squad'ı odasına çağırıp "ulan ben sizi bir insan zannediyordum. bu tipiniz ne? hiç mi öz saygınız yok lan? 3 tane jesus christ klonu üçünüzü toplasam bir topçu etmiyor aq. ulan çocukluğundan beri her pazar ayinine* giden adamım, yüce dinimiz hristiyanlığa inanan beni isa mesih'ten soğuttunuz. ulan iznik konsülüne çevirdiniz kulübü. gidin otelin berberine, 3 farklı modelde saçlarınızı kestirin." demiş. yedikleri fırçanın etkisiyle kamyon çarpmışa dönen suicide squad odadan çıkarken cocu "hasan ali hanginiz?" diye seslenmiş. hasan ali "benim abi" demiş cocu bunun üzerine "söyle veline cuma günü öğlenden sonra gelsinler. konuşacaklarımız var." demiş. intihar tayfa odadan çıktıktan sonra alper potuk hasan ali'ye "kardo yan bastın baban duyarsa ağzına sıçar" demiş. bunu üzerine hasan ali sırıtarak "babama söylemicem ki oğlum mal mıyım ben. cocu'ya dedem öldü derim haftaya" demiş. bu dostane şakalaşmadan sonra fenerbahçe'nin bıçkın üçlüsü otelin arkasındaki boş arsaya gidip sigara içmiş.

    benim içerden aldığım bilgiler bu kadar. bence çok maceralı bir 45. gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın