resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9275
    bu adama bu kadar yüklenilmesini hiç anlamadım hala da anlayamıyorum.

    melo gitti diye kendisinden nefret ediliyor daha çok. ama oysa melo'yu o gün o şartlarda terim dışında kimse tutamazdı takımda.
    yaptırdığı transferler deniliyor ama kimi aldı abicim bu adam çok para harcatarak.
    aldığı adam bilal kısa ki o dönem rotasyonda iş yapacak bir oyuncuydu. kaldı ki bence galatasaray'da elinden geleni yapmıştır.

    jem karacan bu adam da o dönem ismi bilinen bir adamdı. bonsevissiz maliyeti kısmen uygun adamdı. olmadı tutmadı. tutmayadabilir normaldir. aklınıza düşünürseniz bir sürü adam gelir böyle. gelir denenir tutmaz gider.

    sneijder konusunda adam hep sneijder ile iyi geçindi. sneijder galatasaray'dan gidince sneijder kalmalıydı diye demeç verdi bu adam.

    bu adamın 13 haziran 2015 de hürriyet'e verdiği demeçlerden bir demet sunuyorum size:

    "sezon içinde yarışırken, eksiklerimizi tamamlamaya fırsatımız olmadı. ama şimdi bir kamp dönemi geçirip, bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. görüşme halinde olduğumuz isimler var. ama isim veremiyorum borsa olayından dolayı. gignac ve podolski isimleri bizim geniş listemizde. ama daha karar verip hiçbiriyle görüşmeye başlamadık. pandev ayrıldı ve dzemaili ile görüşeceğiz. yollarımızı ayıracağımız isimlerin sayısı 3-4 oyuncuyu geçmeyecek"

    "takviyelerin bir kısmı, kadro derinliğini oluşturmak adına olacak. ancak bazıları da direkt olarak ilk 11 oyuncusu olması gerekiyor. türkiye ligi'nden bilal dışında düşündüğümüz isimler var. serdar aziz de bu isimlerin arasında yer alıyor. devre arasında da serdar'ı istemiştik ama daha sonra vazgeçtik. çünkü elimizde koray vardı ve bu şekilde devam edebiliriz diye düşündük. ama buna rağmen her şey transfer değil"

    "biz galatasaray takımıyız ve şampiyonlar ligi'nde de mücadele edeceğiz. bize tabii ki uluslararası tecrübeye sahip oyuncular da lazım. kadro derinliğini sağlayacak bazı transferlerimizi yanı sıra seyircimizi de heyecanlandıran 1-2 oyuncu alacağız. bizim öyle oyunculara da ihtiyacımız var. uluslararası tecrübeyi yaşamış ve şampiyonlar ligi'nde oynamış oyuncuları da takibi kadromuza katacağız"

    "sağ bek için bir oyuncu bulursak alacağız. o bölgede de 3 kulvarda yarışacağımız için almayı planlıyoruz. ama transfer yapmak için transfer yapmayı düşünmüyoruz. iyi bir oyuncu bulduğumuzda o bölgede oyuncumuz olsa da transfer yapabiliriz. direkt olarak takıma girebilecek 2 oyuncu almak istiyorum, 2-3 tane de kadroyu zorlayacak ve gerek olduğunda çıkıp oynayabilecek transferler yapmak istiyoruz"

    "felipe melo ile ilgili bir yılımız daha var. devam edeceğiz. şu anda gelen bir teklif yok. sözleşme uzatmak konusunda şu anda herhangi bir şey konuşmadık. bundan sonra sabri, melo ve wesley ile konuşacağız. orada belki uzatacağız, belki mevcut sözleşmeyle devam edeceğiz, belki de teklif gelirse yollarımızı ayıracağız. dzemaili ve pandev'in kariyerleri ortada. ama orta sahada melo-selçuk-wesley üçlüyle uyum yakaladık. orayı artık dzemaili ile bozamazdık. orada eksik olduğunda da düşündüğüm isim hamit oldu. o bölgede ihtiyacımız, kolay top kaybetmeyen bir oyuncuyu tercih ettim. daha hücumcu bir oyuncuya ihtiyacım olsaydı dzemaili'yi tercih ederdim. kendisi kötü bir oyuncu değildi. sadece bizim takımda ilk 11 oynayabilecek adaptasyonu yakalayamadı. ayrıca bir kaleci daha almamız şart, o konuda da bir arayışımız var"

    burak ve umut'un yanına bir forvet alacağız. alacağımız forvet oyuncusu, hem burak'la oynayabilecek, hem onu itecek birisi olması lazım. eğer çok uyumlu olurlarsa 2 forvet de oynayabiliriz. 4-2-3-1 sistemine göre transfer yapmaya çalışıyorum. burak tarzı bir oyuncu olmasını istiyoruz. bir burak daha arıyoruz"

    kendisi galatasaray'ın başında 52 maça çıkmış ve maç başına ortalama 2,08 puan tutturmuştur. eksikleri elbette vardır ama itin götüne sokulacak adam da değildir. bazen bazı oyunculara sevgimiz ya da nefretimiz hocalar konusunda yargımızı çok etkiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın