resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2337
    bu yönetimin zaten liseli dediğimiz derin galatasaray güruhu tarafından kalemi kırıldı. ilk fırsatta mustafa cengiz ve ekibini şutlamayı planlıyorlar. transfer sürecini kötü yönettiler. ffp arkamızda bağırırken beklentinin gereksiz yükseltilmesi çok saçmaydı. bunun da başlıca sorumlusu abdürrahim albayrak’tır. bu konuyu ben de bir taraftar olarak eleştiriyorum. diğer yandan bu ekip ve abdülrahim albayrak kulübün parasını kendi paraları gibi koruyup kolluyorlar. bu yönetimin gönderilmek istenmesinin ve abdülrahim’in her olumsuz sonuçta günah keçisi olmasının sebebi kesinlikle budur. abdülrahim ve fatih terim, birbirini tamamlayan güçlü bir winner ikili. abdülrahim’i gönderirseniz bunun olumsuzluklarını her türlü hissederiz. hem takım içinde hem yönetimde. kendisinin yetenekleri ve potansiyeli bazı işler için tabiki yeterli değil . abdülrahim’i transfer sürecinin başına koymak bence mustafa cengiz hatasıdır. gönül isterdi ki; haldun üstünel gelsin transferleri o yapsın. içerde de abdurrahim futbolcunun gazını alsın. şu anda takımımız nasıl forvetsizse, yönetim de forvetsiz. abdürrahim’e transfer sürecini yönet demek, çok iyi bir sol bek’i gol atıyor diye forvete koymaktır. en büyük hata budur. abdülrahim’e verilen bu görev için mustafa cengiz’i de suçlayamıyorum çünkü çok hazırlıksız geldi ve çok ağır bir işin altından alnının akıyla çıkabildi ve bu süreçte belkide kendi yönetim kadrosuna değil çok kısa vadede büyük sorunlara çözüm için odaklandı.
    ayrıca çabuk unutuyoruz; en son seçimde oyların dörtte biri, riva arazisini satarak galatasaray’ın parasını çar çur eden , ffp belasını takımımıza bulaştıran dursun aydın özbek’e gitti. bu demek ki büyük bir çoğunluk paraların çar çur edilmesinden rahatsız değil ve galatasaray spor kulübünün menfaatini düşünmüyor.
    bu yazım birilerini rahatsız edebilir ama demek istediğim kulübün geleceği tehlikede. bir taraftar olarak şu ortamda abdülrahim, terim ve cengiz üçlüsünün arkasında durmak ve desteklemekten başka bir seçeneğim yok.
    kimse unutmasın galatasaray spor kulübü galatasaray lisesine bırakılamayacak kadar değerli ve kıymetli. lise ve tarihimizle gurur duyuyorum. lakin liseli zihniyetine karşıyım
App Store'dan indirin Google Play'den alın