resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4807
    yine bir maç öncesi bol bol övülen ve yerenlerin yerin dibine sokulduğu oyuncu. uzun zamandır bu kadar taraftarı ayıran bir futbolcu görmemiştim.

    ben de eleştirenlerdenim ve evet, bu futboldan anlamamaksa; anlamıyorum. uzun uzun tartışmayacağım bu konuyu.

    sadece tek bir şey söylemek istiyorum; futbolun tek doğrusu yok. belhanda ile de * * * belhanda'sız da çok güzel bir oyun oynanabilir. defans yaparak da hücum yaparak da şampiyon olabilirsiniz. örnekler uzar gider. belhanda'sız oyun istemek neden bu kadar eleştirilir anlamıyorum. herkesin kendince bir doğrusu var. maç sonrası sinirle veya sevinçle bir şey yazarsınız anlarım da pat diye 'belhanda futbol bilenle bilmeyen turnusoludur' demek de bir garip. neyse.

    gel gelelim benim fikrime. açık konuşayım bu adamı sevemedim gitti. yok 10 numaraymış yok 8 numaraymış yok 8,5 numaraymış; bence hiçbirini de tam beceremeyen bir oyuncu. bazı maçlar şov yapsa da o maçlar da nadir. performansı iyi değil bir de üstüne kritik yerlerde çok riskli top kayıpları yapıp öyle kritik zamanlarda kart görüyor ki sinirlerim tepeme çıkıyor. şu saçmalıkları yapmasa aslında aldığı paraya da eyvallah çekip oynasın diyeceğim ama o da yok. bildiğimiz saatli bomba ile oynuyoruz sahada. yarın 10 kişi kalmayacağımızın hiçbir garantisi yok.

    yarınki maçta * ilk 11 oynamasını isterim, hatta kesin oynamalı. oynamazsa çok sıkıntı çekeriz. geçen sezon da oynamasını hep isterdim. nedeni basitti; onun yapabileceklerini o kadroda yapacak adam yoktu. bu sene oldu gibiydi * * * * * ancak bilindiği üzere feghouli hala tam performansında değil ki klasını sevsem de maalesef umudu kestim gibi bir şey. artık bir beklentim yok en azından kendisinden, umarım beni şaşırtır. emre sakat. ndiaye cezalı * illa ki oynayacak yani. yarın onsuz bir kadro kurulamaz.

    yarınki maçın dışında genel kanım ise en yakın zamanda kendisinden kurtulmak. umarım gerçekleşir. gelen gideni aratabilir * bu sefer de belhanda'yı belhanda'dan çok savunan yazar arkadaşlar gelip burada bol bol benim gibi yazarları eleştireceklerdir. varsın eleştirsinler. belhanda yeteneği artık geçtim kafa olarak bile galatasaray seviyesinde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın