resim
Damien Comolli
Görev:Başkan
Takım:Toulouse
Yaş:51
Uyruk:Fransa
  • 76
    fb'nin sportif direktörü..

    açıkçası cocu'dan ziyade bundan çekiniyordum ben, zira bu tür adamların adres defteri epey sağlam olur, insani ilişkileri sayesinde bir çok kulübe, menajere, altyapı, scouting yöneticisine çok kolay ulaşır. ben kendisinden daha yetenekli iyi oyuncular almasını bekledim bir kere, bir de bu kadar çok oyuncu alacağını düşünmemiştim, şaka maka adamlar bu sezon 11 oyuncu almış..

    iyidir kötüdür bilemiyorum ama ali koç'un sözlerinden anladığımız kadarıyla bizim ligi de etüd etmiş, dünya futboluyla arası iyi bir sportif direktör gelecekti. bu manada en azından bizim ligi tanımak için yeterli hazırlık yapmamış gibi görünüyor..

    kendisinin de epey katkısı olan öyle bir takım oldu ki fb, artık td diye kimi getirsen malum "itelemeler" olmadan sezonu neredeyse kapatmış durumdalar, hayır bu takım seneye iş yapar mı? hayır, gene epey transfer ihtiyacı olacak gibi duruyor. e peki gene biz şampiyon olup takıma daha iyi oyuncular alacak finansal güce ulaşırsak? gelecek sezon şampiyonluğu garanti mi fb'nin? kesinlikle hayır..

    bu durumda bu sezonu kaybetmelerinin birinci sorumlusu olarak görüyorum ben kendisini, ileriye dönük bir kazanım da olmadığına göre, neden geldi, ne yaptı, neden yaptı, kiminle istişare etti gibi kalın bir dosyayla hesap vermesi beklenmeli kendisinin.

    ancak ali koç'un kendisinden bahsederken kullandığı cümleleri hatırladığımda da aralarında bir arkadaşlık da oluşmuş durumda, başkan olmadan kendisini çeşitli toplantılar için türkiye'ye davet ettiği biliniyor..

    arkadaştan ne derece hesap sorabilirsin, o kısım muamma..

    bizim açımızdan gayet uygun bir durum tabi, svihs, ayrı konu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın