• 41
    yanlış değerlendirmelerle sorgulanan kurul.
    gördüğüm kadarıyla genel kurul kulübe ait gayrimenkullerin (beyoğlu, mecidiyeköy, ada) geliştirilmesine, yeni bir riva-florya kaybı yaşanması ihtimali sebebiyle tedirgin yaklaştı ve bu maddeleri kabul etmedi.
    diğer taraftan, kulübe yeni kaynaklar kazandırılması, borçların yapılandırılması, riva-florya satışlarına karşılık kulübün kullanılımına geçecek gayrimenkuller konusundaki yetkileri ise yönetime vermiş durumda.
    her maddenin genel kurul tarafından evetçi veya hayırcı olarak ezbere oylanmadığı, ayrı ayrı değerlendirildiği aşikar. bu sebeple ben gayet sağlıklı ve yapıcı bir genel kurul olduğunu düşünüyorum.
    genel kurulun bazı yetkileri geçmişte ismi lazım değil bazı başkanlara vermiş olması, şimdi ise vermiyor olmasının eleştirilmesini sağlıklı bulmuyorum. her dönemin şartları, kullanılan oy sayısı, katılım profili, genel kurul tarihindeki kulüp dinamikler, siyasi dinamikler vs. farklı.
    mustafa başkan çıkan sonucu olgun ve yapıcı olarak karşılarsa bu kurul galatasarayımızın faydasına olacaktır. ama kişiselleştirir, daha önce aysal'ın yaptığı gibi kendisine güvensizlik olarak değerlendirirse hata olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın