resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3781
    --- alıntı ---

    (bkz: 2018-2019 transfer sezonu) itibariyle bonservisinin 20 milyon euro ve daha düşük bir ücrete satılmasının, takıma ve finansal fair play' e faydadan çok zarar vermesine vesile olacak aslan futbolcumuzdur...

    --- alıntı ---

    entry' nin buraya kadar olan kısmını çaylak olduğum zaman diliminde 19 temmuz 2018 saat 16:27' de yazmışım ancak maksimum entry sayısı 20 olabildiğinden depo olarak kalmış, entry' i girememişim.

    şimdi düşünelim. emre akbaba yerine bafetimbi gomis...

    emin olun en azından +3 puanımız daha vardı (bkz: 23 eylül 2018 akhisarspor galatasaray maçı) ve hocamız da taktiksel arayışlarla takımın dengesini bu denle kurcalamıyordu.

    bunu eleştiri olarak algılamayın, +3 puanımız daha olurdu ve ben haklıydım demeye çalışmıyorum. neticede emre akbaba' nın gün geçtikçe ciddi getirilerinin olacağına da eminim. yalnızca "gomis düşük bir paraya satıldı" demek istiyorum. daha iyi bir paraya satılsaydı hem emre akbaba hem de cillop gibi bir forvetimiz olacaktı büyük ihtimalle. adı ne olurdu o forvetin bilmiyorum ancak hocanın sisteminde santraforun defansif ve ortasahadaki pas oyununa katkısının önemini biliyorum. bu açıdan çok önemliydi...

    yönetim tarafından kulübün mali durumunun bu kadar net ortaya konması galatasaray' a zarar veriyor belli ki. gomis' in ucuza gitme nedenlerinden biriydi bu. lakin taraftar tepkilerinden korkan yönetime de hak veriyorum. bizim taraftar grubunun içerisinde "transfer canavarı" sayısı oldukça fazla ve bu tayfaya da içinde bulunulan bu durum üzerine basa basa anlatılmalı. anlatılmazsa, takımın içindeki havaya kadar sirayet edebilir oluşabilecek tepkiler.

    buradan yola çıkarsak; yönetimimizin iletişim konusunuda zayıf olduğu ortada. bu konuda uzman ve iyi galatasaray' lı akademisyenlere danışılmasının çözüme yönelik bir öneri olduğunu buraya not etmek istedim.

    sayın başkan ve yönetimi...

    rica ediyorum bu tip konuları ikinci plana atmayın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın