resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4697
    çok hater gördüm de. kendisinde olduğu kadar boş, sığ bir hater kitlesi görmedim. bi selçuk'un hater'larına bakıyorum, bi kendisininkilere bakıyorum. aradaki fark cidden üzücü... selçuk'a çok yapıcı, teknik eleştirilerle sağlam yerden vuruyordu millet. belhanda'ya ''go home''dan öteye çalışmıyor beyinleri.

    hani herifler o kadar akılsız ki, ciddi anlamda kötü oynadığı bir maçta bile açtığı 2 yanlış orta, 1 kontrol edemediği top, 2 de pas hatasından oluşan video hazırlayarak kötülüyor. yine hiçbir tekniksel, taktiksel analiz yok. yine yanlış yerden vurmuşlar.

    daha da kötüsü; defans 4'lüsünü hesaba katmazsak rodrigues'den sonra takımın en yüksek pas yüzdesiyle oynayan hücumcusu için ''top kaybediyo'' videoları çekmeleri. ortadaki oyunun iki taraf için de pas kaybı yapmaya müsait olduğu ve hakikaten de çok top kaybının olduğu bir maçta, kötü performansı bu şekilde aktaramazsınız. yaparsanız, aynı paralelde takımın en düşük pas yüzdesine sahip emre akbaba, eren derdiyok ve pozisyonuna oranla oynadığı pas yüzdenin komikliği için de fernando ya fantastik fantastik argümanlar üretmeniz gerekir ki sizde o kapasite zaten yok.

    hater'larına önerim; ellerinde belhanda'nın bu derece pozisyon/alan kaybı yaşadığı, yanlış koşular yapıp yanlış yerlere hareketlendiği bir maç varken, bunları video yapmak yerine, görünen tek iyi şeyi olan pas yüzdesi üzerinden vurarak düşük iq'lu işler yapmamaları. zira bu tarz videolar fazla antu seviyesinde. futboldan anlayan adam düşmez buna.

    (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı)

    video için: https://twitter.com/...487068201496577?s=21
App Store'dan indirin Google Play'den alın